+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Bilim Ve Teknoloji Kategorilerinden Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Gereksiz taraf °•°






    Olumlu yönleri kısmı harikaydı . Çok bilgilendiriciydi ve akıllıcaydı . Ama olumsuz etkileri maddelenmemeişti ve gereksiz bi şekilde uzundu . Bu kadar uzun olduğu için başka bir siteden araştırmak zorunda kaldım . Bu özelliği beğenmedim !! >







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Olumlu yönleri tamamda olumsuz yönleri iyi olmamış hem olumlu yönlerde benim ödevim için hem sıradan hemde azdı ?.??.....







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    çok teşekür ediyorum çok süper site

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    sağol süperdi zengin bir aklın var

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Gerçekten çok net ve anlamlı bir yazı olmuş...Emeğe sağlık....❤❤❤👍👍👍😁😁😁
    *****🔥******🔥******🔥
    *****💟******💟******💟
    *****💟******💟******💟
    🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
    🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
    🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
    🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
    👑👑👑👑👑👑👑👑

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Vallahada çok güzel şeyler yazıyo elini saglik

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    saolun
    teşekkür edrim

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Çok teşekkür ederim ben im çok işime yaradı

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    bence iyi bir site üye olduma deydi


  10. Kayıtsız Üye

    OCevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Çok teşekkür ederim çok işime yaradı sağol 😊😊😊😊😍😍😍😍😇😇😇😇

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

teknolojinin olumlu ve olumsuz yönleri

teknolojinin olumlu ve olumsuz etkileri

teknolojik gelişmelerin olumlu ve olumsuz etkileriteknolojinin olumlu yönleriteknolojinin insan yaşamına olumlu ve olumsuz etkileriteknolojik ürünlerin olumlu ve olumsuz yönleri