+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Bilim Ve Teknoloji Kategorilerinden Tekerleğin İcadı Makalesini Okumaktasınız.
  1. Aylin
    Bayan Üye



    Tekerleğin İcadı






    Tekerleğin İcadı Hakkında Kısa Bilgi
    Tekerleğin İcadı İle İlgili Bilgiler

    tekerlek.jpg
    Tekerlek tüm çağların en önemli mekanik icadı sayılmaktadır.Çünkü; her türlü makinede, saatlerde,değirmenlerde ve otomobil,tren ve aklımıza gelebilecek daha binlerce araçta mevcuttur.Ya tekerlek olarak mevcut yada tekerlek ilkesiyle çalışan tekerleğe benzeyen araçlarla..

    İlk tekerlek günümüzde Irak’ ın Kuzey kesimi içinde olan Mezopotamya’ da günümüzden yaklaşık 5000 yıl önce ortaya çıktı çömlekçilerin kil toprağı işlemede yardımcı bir araç olarak kullanadıkları tekerlegin aynı dönemde arabalara takılması, ulaşımda köklü bir dönüşümün yolunu açtı ve ağır gereçler ile büyük eşyaların daha kolay taşınmasını sağladı.








  2. Seher
    Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı






    Tekerleğin icadı ile insanlarda teknolojik olarak büyük gelişmeler başlamıştır.Ulaşım araçlarının yapılması tekerleğin icadı ile olmuştur.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    uzun bilgi istiyorum çok uzun ya







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    uzun olsa
    güzel olurda arkadaşlar

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    çok teşekkür ederim gerçekten işime yaradı ödevimi tamamlamış oldum

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    Tekerlek hemen hemen bütün ülkelerde en iyi icat sayılmaktadır.

  7. Kayıtsız Üye

    süperrr

    bence süper ödevimi yaptım hemde çok uzun sürmedi diğer sitelerde uzun uzun amin dedim

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    çok teşekkür ederim çok işime yaradı ödevimi bitirdim bu sayede

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    Bilgi çooookkk uzunmuş okurken zorlandim biraz daha kısa olsun .

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tekerleğin İcadı

    bence iyi uzunlukta fazla konuşmayın uzun istiyorsanız başka siteye gidin bunu zor buldum

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

tekerleğin icadı

tekerleğin icadı kısaca

tekerleğin icadı özettekerleğin bulunuşu kısatekerleğin icadı kısa bilgitekerleğin icadı kısa