+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Bilim Ve Teknoloji Kategorilerinden Bilişim Teknolojisinin Yararları Makalesini Okumaktasınız.
  1. Aylin
    Bayan Üye



    Bilişim Teknolojisinin Yararları






    Bilişim Teknolojilerinin Yararları Nelerdir

    - Bilişim teknolojilerin de hayli ileriye giden dünyada artık eğitim,öğretim bu teknolojiler üzerinden verilmektedir.

    - Sınıfımız da bilgisayarlar ile powerpoint sunumları yapılmakta dersler daha anlaşılır ve kısa sürede daha fazla bilgiye ulaşabilmekteyiz.

    - Yine akıllı tahtalarla tebeşirin tozundan kurtulduğumuz gibi ,daha hızlı ve pratik dersler işlenmekte,daha faydalı olmaktadır.

    - İstediğimiz bilgiye internet sayesinde ulaşabiliyoruz.Uzaktaki bir tarihi eser veya doğal güzelliklerin resimlerini inceleyebiliyor özelliklerini okuyabiliyoruz.

    - Yazı yı daha hızlı kullanabiliyoruz klavyeler sayesinde.Ve silgi derdimiz de kalmadı.

    - Yine projeksiyon cihazları ile daha kalabalık guruplara konular ve dersler aktarılabilmetedir.







  2. Seher
    Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları






    Gelişen teknoloji sayesinde artık günümüzde bilgisayar kullanımı başlamıştır. Bilgisayar kullanımı bilgi edinme, araştırma ve haberleşme açısından insanlara bir çok kolaylıklar sağlamıştır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    tşk ödevimde çook yardımcı oldu







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    insanlar gün geçtikçe her işini internet ve benzeri şeylerden halletmeye başladı

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    Madde madde olsaydı daha iyi olurdu.

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    çok sağolun heryerde aradım bulamadım

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    Bu çok iyi bir bilgiyi yapana teşekkür ederim

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    Çok yararlı

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    Teşekkürler tekloniji

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Bilişim Teknolojisinin Yararları

    İnternet. Tablet. Telefon istediğimiz şeyler yapırız

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

bilişim teknolojilerinin yararları

bilişim teknolojisinin yararları

bilişim teknolojinin yararları

bilişim teknolojilerinin yararları nelerdir

bilişim teknolojileri yararları

bilişimin yararları