+ Yorum Gönder
Eğitim - Çocuk Bahçesi Kategorilerinden Zıt Renkler Nelerdir? Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Süper






    Bu renkler işime yaradı . Ödevi tam 5 + aldım bu yazıyı ve renkleri kurana çok teşekkür.

  2. Kayıtsız Üye
    Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bu sayede notu 100😆

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    Uydurmayin hepiniz baska br renk soyluyor bn kme inanayim size bosa konusuyorum hadi seneye gorusmek uzure ki eyer beni seneye bu sitede bulabilirseniz gforusuruz .(ha ha ha ha ha ha ha ha ) mutluyum sevicliyim

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    Zıt renkler birbiriyle aynı olmayan şeyler

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    valla güzelde ben zıt renkler neden zıttır bulamadım ya

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    Saolun yardım ettiiniz icin

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    Pebeyle morda zit renklerdir bence

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    çok güzel ödevime yardımcı oldunuz ALLAH 'ta sizden yardımcı olsun .d

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: zıt mavi

    Çok güzel🙌

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Zıt Renkler Nelerdir?

    Çok güzelll

+ Yorum Gönder

zıt renkler

zıt renkler nelerdir

ZIT RenkLERzıt renkler nedirzıt renk nedirrengin kontrastları nelerdir