+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Marmara Bölgesindeki Platolar Makalesini Okumaktasınız.
  1. Egemen
    Yeni Üye



    Marmara Bölgesindeki Platolar






    Marmara Bölgesindeki Platoların isimleri
    Marmara Bölgesinin platoları nelerdir,


    Marmara bölgesinde bulunan platolar şunlardır: Çatalca, Kocaeli, Biga ve Gelibolu platoları Marmara Bölgesinde yer alır.







  2. Seher
    Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar






    Ülkemizde en az plato olan bölge Akdeniz bölgesidir.Marmara bölgesinde de az sayıda platolar vardır.Kocaeli,çatalca,Biga,ve Gelibolu platoları bu bölgededir.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    kocaeli catalca biga ve gelibolu platolari







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Teşekkürler gerçekten doğruymuş★

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Tesekkurler

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Çatalca platosu Kocaeli platosu Biga platosu ve Gelibolu platosu

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Teşekkürler..💜☺☺

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Thank you😀😀😀

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Teşekkürler

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Marmara Bölgesindeki Platolar

    Merci💯💯💯💯💯

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

marmara bölgesindeki platolar

marmaradaki platolarmarmara bolgesindeki platolarmarmara bölgesi platolarımarmara bölgesinin platolarımarmara B