+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti Makalesini Okumaktasınız.
  1. SeLisYuM
    Bayan Üye



    Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti






    Ferdinand Magellan Neyi Buldu

    Magellan 1480 yılında Sabrosa’da dünyaya gelmiştir. Magellan, isminin verildiği Magellan Boğazının bulan Portekizli bir gemicidir. Yaşı küçükken saraylarda hizmetli olarak çalışan Magellan ilerleyen yaşlarında Portekiz ordusunda görev almaya başlamıştır. Ferdinand Magellanın yaptığı deniz yolculuğu dünyanın yuvarlak olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. Ve bu deniz yolculuğunda Büyük Okyanusun varlığını keşfetmiştir.







  2. Seher
    Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti






    Macellan gemisiyle beraber sürekli batıya giderek dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlamış Portekizli ünlü denizcidir.Coğrafi keşiflerin getirdiği en önemli şey ise bilimde ilerlemek olmuştur.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    çok teşekkür ederim kısa ve öz oldu araştırma ödevimde yardımcı oldu.







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    Ödevim için çok yardımcı oldu.Teşekürler.

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    teşekkürler ancak ben tamam dünyanın yuvarlak olduğunu bulmuş ama açıklamasını da istiyorum

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    thank youuuu............................................ .............

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    Çok güzel saolun

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    Bana göre mükemmel yani kısa ve öz daha ne isteyim

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    Thank yuoooooooooo

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Ferdinand Magellan Neyi İcat Etti

    thank you so much I did not understand anything I really liked was terrifi. $$$****$$$ ♡♥♡♥¿♥¿♡♥♡♥♧♣☆♧★★☆♣♣♣★★♣♣□◇○↑◀■

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

macellan nereyi keşfetti

macellan neyi buldu

macellan neyi icat etti

macellan neyi bulmuştur

magellan neyi icat etti

ferdinand magellan neyi bulmuştur