+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Göç Nedir Kısaca Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    ...göç






    ...teşekkürler....çok işime yarıyorr ve çok güzel bir site :]







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    bu o kadar güzel site ki istedigimi buldum teşekkürler







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    bu site çok güzel

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca yani bunu okumaya veya yazmaya useniyosan ohooooooo isimiz var 🌌🎳🗽🗽🗾🐈🐱🐏🐥🐵🐒🐸🐽🐖🐩🐶

    Ne yani cokmu allah askina bnce sen hic okuma yan

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    Dimi ya tek cumleyle biter👍👍👍👍👍👍

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    Tesekkürler cok isime yaradı

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    10numara 5yildiz

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    Bir yer den bir yere tasinmaktir

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    Yarin cografa sinavim var. Gercekten cok yardimci oldunuz tsekurler

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Göç Nedir Kısaca

    süpermiş yazılımdan 100 aldım. aslında öyle olmadı aslında ben 50 alacaktım. ZENGİN BİLGİLER sayfasından araştırınca çok iyi oldu. canım yaaa sen daha okuyomusunnn... ama yinede çok iyi bir sayfa

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

göç nedir

göç nedir kısaca

goc nedirdış göç nedirgöç ne demek kısacagöç nedir kısaca bilgi