+ Yorum Gönder
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir






    Çok sağolun. Gerçekten siz olmasaydınız 89 alıcaktım iyiki varsınız çünkü.. 100 aldım ) teşekkürler.

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Abi en çok ödevi buradan yaptım teşekkürler hocam.

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    helal olsun valla hem ödev bitii hemen uğraşmadan hemde rahat rahat yazdım bayağı beğendim siteyi

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Haklısın bu siteden daha iyisi olmaz olamaz olmaycak ağabelerim ablalarım çalışanlar allerinizden öperim kandiliniz mübarek olsun.İyi akşamlar

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    ama biz okulda üç okyanus alarak işledik 1 Büyük okyanus 2 Hint okyanusu 3 Atlas okyanusu

  6. Kayıtsız Üye

    çooooook güzel

    Çooooooook güzel olmuş hazırlayanlara çoook teşekkür ediyorum

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Gerçekten çok güzel bir site odevime çok yardimci oldu tesekkur ederim

  8. Kayıtsız Üye

    Dünyadaki 5 göl

    Sizin sayenizde ödedim bitmek üzere

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Odevimi cok guzel yaptim saol

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Ya çok teşekkür ederim dersde hoca sordu bende çaktırmadan bir girip baktım... SORU-Duğunlerde yanınıza gelip de *Sıra sana geldi* diyen teyzelerden sıkıldınız mı ¿ ozaman cenazelerdede aynısını onlara yapın. #Best Taktik

+ Yorum Gönder

okyanus isimleri

okyanusların isimleri

dünyada kaç okyanus vardır ve isimleri nelerdir

okyanus adları

dünyadaki okyanusların isimleri

okyanuslar isimleri