+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Fıkralar Kategorilerinden Kısa Matematik Fıkraları Makalesini Okumaktasınız.
  1. Bengisu
    Bayan Üye



    Kısa Matematik Fıkraları






    Komik Matematik Fıkraları
    Kısa Komik Matematik Fıkraları
    Matematik İle İlgili Fıkralar


    İki Matematikçi,aralarında mesleklerinin ne kadar önemli olduğunu konuşuyorlar. Sonra içlerinden biri diğerine dert yanıyor: "Ah azizim ah! Matematiğe yeterince önem verilmiyor. Aslında konuya devlet el atmalı ve Matematik bilmeyenlerden vergi toplanmalı. Diğeri cevap veriyor: "Sayısal loto da bu işe yarıyor zaten…"

    =_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_ =_=_=_=_=;_=_=_

    Öğretmenin okulda ki ilk günüıdü.Ve öğrencilere şöyle dedi;
    -Çocuklar kendini gerizekalı hisseden varsa,ayağa kalksın
    demiş
    Sınıftan çık çıkmamış ama sonun da bir çocuk ayağa kalkmış öğretmen sor muş
    -Oğlum sen kendini gerizekalımı hissediyorsunğğğ
    Çocuk
    -Hayır ama sadece sizin ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı

    =_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_ =_=_=_=_=;_=_=_

    temelin oğlu matematikten 0 alır.oğluna sorar oğlum öğretmen ne sordu 2kere 2 kaçeder dedi ben 7eder dedim temelde oğlum 2kere2 4 eder bilemedin 5 bilemedin 6 eder 7 nerden çıktığ
    =_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_ =_=_=_=_=;_=_=_

    Bir mühendis ,bir fizikçi ve bir matematikçi iskoçyada trenin penceresinden bakarken siyah bir koyun görürler, mühendis hemen atılır;iskoçyadaki bütün koyunlar siyah der.Fizikçi söze karışır iskoçyadaki bazı koyunlar siyah diyerek.Ve matematikçi son noktayı koyar iskoçyada en az bir tarafı siyah olan en az bir tane koyun vardır

    =_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_ =_=_=_=_=;_=_=_


    Bir mühendis ,bir fizikçi ve bir matematikçi bir hoteldedir.Derken mühendis burnuna gelen duman kokusuyla uyanır,hole çıkar ,bir de bakar ki bi yangın var.Eline geçirdiği bir kovaya su doldurarak yangını söndürmeye çalışır.Daha sonra fizikçi uyanır,aynı yangını görür ve yangın hortumunu bulur ve başlar hesap yapmaya;su basıncı, alevin şiddeti,aradaki mesafe falan derken hesaplara göre minimum miktarda suyla ve minimum enerjiyle yangını söndürür (ikinci versiyon yaptığı hesaplara göre yangının sönmeyeceği ortaya çıkar ve yatağına geri döner)Daha sonra matematikçi kalkar kokunun etkisiyle ve hole koşar bir de baksın yangın var.Derken cözüm aramaya koyulur.derken yangın hortumunu bulur ve “çözümü buldum” diye bağırarak yatağına geri döner







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları






    iyiymişş işime çok yardaı performans odevi vardı







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    çok harikaymış hahahahahahaha







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    performansim vardi iyi oldu

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    Bu fıkraların başlıkları yokmuuuu?

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    7. sınıf performans ödevi

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    Kıcık bir sey hiç beğenmedim

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    teşekürr kim yazdıysaa

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    güzel çok güzel olmuş

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Matematik Fıkraları

    Daha fazla fıkra olsaydı iyi olurdu.
    Ama yinede idare eder,ellerinize sağlık.

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu

matematik ile ilgili kısa fıkralar

matematik fıkraları kısa

matematik ile ilgili fıkralar

matematik ile ilgili fıkralar kısa

matematik fıkraları

matematikle ilgili fıkralar