+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Sözler ve Mesajlar - Kapak Sözler Kategorilerinden Eski Sevgiliye Kapak Sözler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Yasemin
    Bayan Üye



    Eski Sevgiliye Kapak Sözler






    Eski sevgiliye söylenen sözler
    Eski sevgiliye koyucu sözler

    Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım gelene biz On adım Gittik.. Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolay mı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolay mı be Güzelim sevilmeden sevmeK.
    Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar küçüldüysen Ben senin uğrunda ölümü göze alacak kadar büyüdüm demektir…

    CıtırLara BakaLım LafAtaLım OlMuşLarı seceLim Can YakaLım

    Fırtınanın Şiddeti N e Olursa Olsun Martı Sewdiği Denizden Asla VAzgeçmezzzz

    Sevqimin Kıymetini Bilmeyeni Yokluqumla Terbiye Ederimm…

    Sevqimin Kıymetini Bilmeyeni Yokluqumla Terbiye Ederimm… (biz ölümü qöze aldıkda yanımıızda kimi qötürcez onu düşünüyoruz..)

    KOLLARIMDA ÜÇ BEŞ JİLET YARASI O DA GİDEN SON KAHPENİN HATIRASI

    herkez sevebılır ama serseriler asla cunku mekan bızım cadde bızım serseri

    maksat sevgili uğruna ölmek değil uğruna ölünecek birsevgili bulmaktır

    yaşamın karanlık yollarında senle yürümek isterdim durmaksızın

    seni sevdiğimi bir bilsen her gece içiyorum efes bilsen

    DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!

    H!Ç B!R KIZ H!Ç B!R ERK3G3 BOYUN 3YM3Z H!Ç B!R 3RK3K B!R D@WLA GÖZ Y@ŞIN@ D3YM3Z !!!

    yoku$u ben ciktim yol senin olsun zehiri ben ictim su senin olsun bitane sen buldun bi tanede ben buldum haberin OLSUN!!!

    bu da sana kapak olsun…

    Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam.

    SUSKUNLUĞUMUZ KORKUMUZDAN DEĞİL CESARETİMİZDENDİR

    Sevmek bir cay gibi sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar cayı şekersiz icer???

    hani gözler vardır. sözleri anlatır.hani sözler vardır. gözleri anlatır. birde ASK vardır. seni anlatır..

    sen dünyada herhangi birisin;ama herhangi biri için dünyalara bedelsin. suçun seni sonsuza kadar sevmem.cezan ise bunu sonsuza kadar bilmemen.

    sokaklarda müzik çalma wurulursun gece trenlere binme kaybolursunne zaman ararsan ara başıma taç olursun sen benim eski degil eskimeyecek kadar değerli dosttumsun

    3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında.

    Bizim Kurduğumuz Hayallerde öLüm Yaşadığımız Hayatta Ölümün Kendisi Vardır.

    Ayaklarını Eline veririm yürümesini unutursun ona göre…

    5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol DeLikanlı Yolunda insan Ol.

    Seni içtiğim biraya Buz diye katarım üstüne redbull çakarım tosunum.

    parazit yapma çekil aradan çorap niyetine giyerim seni.

    yakında sana uçmayı öğretecem şimdilik yürümeyle başla sonra uçuşa geçiceksin.

    Bizim gecelerimizde Kavga Sabahlarımızda Adres Sorma Vardır.

    fazla nazik olma mezarına çiçek yollarım bu durumda.

    Lafımla Bu Alemi titretirim Şeklimle herkeze önünü ilikletirim..








  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler






    Arkadaşın çok olur ,ama zor gününde yok olur .benden sana bir akıl aklın varsa tek takıl.....!!







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Bu tüm erkeklere gelsin







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Kolarıtmda üç beş şilet yarası oda giden şerefsizizin hatırası

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Senin askin bende muebbet ne cikisin nede kacarin var

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Ben sni ututmk icn sevmdim ben sni suya susams toprk gibi bahari bekleyn cicek gbi gunesi bekleyn gun gbi sevdm okadr seviyrmki nekadr sevdigmi kendm bile bilmiyorm sevgimin ne bi tarifi nede seviyesi var sen bilmesnde askin bende muebbet ne cikisi var nede kacari

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Ben imkansizi sevdim hemde hic karsilk beklemedim cikarsiz sevdim olurcesine sevdim seni oyle sevdimki sevgini bile istemedim benim sevgim yetr dedim sen zengindn ben siradan biriydim bigun olsun hicbiseyni istemedm gozum olmadi malinda mulkunde sadece sevdm ama sen o zenginligin icinde bana goz diktin omrumu yedin kalbime el uzattin sevmek icin degil satmk icin meger ben senden daha zenginmism bilemedn gittin benimkisi mal mulk degil gonul zenginligi ben seni sende beni kaybettin

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Sna dair ne varsa hapsediyrm gonlume ne sen nede bi basksi bilmsn diye kapattm butun kapilarmi geri donusun olmsn diye attim kalbimn anahtrni dipsiz bi kuyuya olurda birgun bulupta acmaym diye hasretide ofkemide zincirledm yuregime piranga vurdum kiymet bilmedign askima sevgime

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Ben ne kuserm nede laf sokarim sevdigme ben ucuz sevmedim onu basima tac gonlume efendi kalbime hukumdar eyledim o beni yerden yere vursa ne yazar ben asilce sevdikten sonra ben onu degil o beni kaybetti birtek seveni bendim eli tutamam sesini duyamam yuzunu bile dahi goremem asla bitti ama sonsuza dek surecek bi gercek var ben onu oyle masum bi askla sevdimki o ona yetti

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Eski Sevgiliye Kapak Sözler

    Seni nasıl paşa paşa sevdiysem, paşa paşa acını da çekerim. Çok özlerim, çok ağlarım, kimbilir kaç gece uykusuz kalırım ama bana yaşattığın aşk ve acısı için çok teşekkür ederim.

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

sevgiliye kapak sözler

ayrıldıktan sonra söylenen kapak sözler

eski sevgiliye kapak sözler kısa

eski sevgiliye kapak sözler 2012

ayrıldıktan sonra kapak sözlerayrıldıktan sonra sevgiliye kapak sözler