+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Maniler Ninniler Kategorilerinden Sayışma Ve Tekerlemeler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Swift
    Bayan Üye



    Sayışma Ve Tekerlemeler






    Sayışma Örnekleri
    Çocuklar İçin Tekerleme Örnekleri


    Babam yoğurt getirdi
    Pisi burnunu batırdı
    Pisi seni tutarım
    Bıyığını yolarım
    Minarenin kilidi
    Kapıya gelen kim idi
    Amcamın oğlu Musacık
    Kolu budu kısacık
    Şimdi gelir görürsün
    Güle güle ölürsün


    -Tık tık!
    Kim o?
    Benim Memo!
    Ne istiyorsun?
    Para
    Al avucumu yala!



    -Kat kat kadife
    Kızın adı Hanife.
    Oturmuş halı dokur
    Yanında bülbül okur.
    O bülbül benim olsa
    iki kardeşim olsa.
    Biri oğlan biri kız
    Arı uçtu "vız vız vız"


    -Ayı beni korkuttu
    Kulaklarımı sarkıttı.
    Elma verdim yemedi
    Sakız verdim çiğnedi.
    Hap hup kırmızı turp.


    -E e Ercan!
    Ne getirdi amcan?
    Etli sütlü
    Patlıcan...


    -Tek tek tekerleme
    Üstü kaymak şekerleme
    Dereye düşme çok soğuk
    Söyle bana çarçabuk


    -Eveleme develeme
    Deve kuşu kovalama
    Kovalarsan yaralama
    şekerleme çikolata


    Tazı tuzu
    Perilerin kızı
    Şamdan Şumdan
    Kedi düştü camdan








  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler






    Bir araba, yaşlı Temel'e çarpar. Arabanın şoförü bağırır:
    -Suç sende ben 20 yıllık şoförüm!
    Temel karşılık verir:
    -Ben de 80 yıldur yüreyrum!







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    Niye tekerleme yok







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    Çok güzel ama tekerleme yok

  5. Kayıtsız Üye

    ooo

    ooo oni kaynnamın doni pis kokuyor doni ben yıkamam donii

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    çok güzeller bence

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    güzel çok tşkr

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    lele lele sakine hakan şükür hamile hakan şükür doğurdu adını fener koydu fener çıktı sahaya topu dikti havaya bunu gören galata donsuz çıktı sahaya

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    En sonuncu güzel olmuş

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sayışma Ve Tekerlemeler

    Super bunlar komik bagzilari ...
    ama ninni yok

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

sayışma ve tekerleme örnekleri

sayışmalar

sayışma ve tekerlemelersayışma tekerleme ve ninnilersayışma tekerleme ve ninni örneklerisayışmalar ve tekerlemeler