+ Yorum Gönder
Eğitim - Maniler Ninniler Kategorilerinden En Güzel Ninniler Sözleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri






    Çok güzelmiş hem kafiyelide

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Cok guzel niniler bayildim

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Sozler guzel ama nasil ritim kullanicami bilemedim.bwn soylerken cocuklar dagildilar uyumak yerine uykulari acildi

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    çok güzelmiş

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Cok tesekkur ederim

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    çok güzelde bildigim niniler yo

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Bebek olasım geldi

  8. Selim
    Administrator

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    eğer bebek gibi sana bakacak biri varsa neden olmasın

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Ben de cok guzel bir ninni uydurdum.
    İste size soyleyeyim...
    Aman. Aman nazar degmesin
    Ellerin dert gormesin.
    Aman teyzen. kiymasin.
    Nice. Sana kiyamam.
    Sen benim kinali. Kuzumsun
    Aman bos ver be kuzum
    Uyu sen daha meleksin,
    Karsidaki sepetsin...

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Cok tesekkur ederim oglusum uyudu yine guzel ninniler bekliyoz

+ Yorum Gönder

ninni sözleri

ninni sozlerininniler sözlerien güzel ninni sözlerien güzel ninnilerbebek ninnileri sözleri