+ Yorum Gönder
Özel Günler - Önemli Haftalar Kategorilerinden Yeşilay İle İlgili Şiirler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler






    Abiciğim çok kısa ama güzelmiş







  2. Kayıtsız Üye

    yşly

    çok işime yaradı teşekkürler







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Çok sağolunn

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Hepside çok güzel ama en güzeli sağlımızı koruyalım ☺☺

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Bu şiirler süper

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Çok beğendim kardeşimin ödevine yardimci oldu

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    canım yeşilayım çok teşekkür ederim bizi kuruduğun için

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    YEŞİLAY

    Yeşil bir ay bembeyaz,
    Bayrağının tek süsü.
    Sağlığımız, canımız,
    Yeşilay'ın ülküsü.

    Korumaya çalışır,
    Yurttaşları içkiden.
    İnsanlıktan sıyrılır,
    Çünkü sarhoş bir beden.

    Vatanını sevenler,
    Korumalı milleti.
    Ocaklan söndüren,
    İçki, kumar illeti.

    i. Hakkı TALAS en güzeli bu

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Bence çok güzel şiirler var

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Bence çok güzel şiir

+ Yorum Gönder

yeşilay ile ilgili şiirler

yeşilayla ilgili şiir

yeşilay

yeşilay ile ilgili şiir

yeşilayla ilgili şiirler

yeşilay şiirleri