+ Yorum Gönder
4. Sayfa BirinciBirinci 1234
Özel Günler - Önemli Haftalar Kategorilerinden Yeşilay İle İlgili Şiirler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler






    Teşekkür ederim ödevime yardımcı oldunuz.

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    işime çok yaradı teşk

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Sayelerinde öğretmenden azar isitmedim😂

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Benim proje ödevim vardı.Ve iki tane yapmam gerekti,o yüzden bende hem Yeşilay'a Kulak Ver,hemde Sağlığımıza Önem Verelim'i yazdım.
    çoook teşekkür ederim yardımcı olanlara.

  5. Kayıtsız Üye

    Yorumum

    Çok güzel ama sanki eksik şeyler var. Ama olsun yinede çok beğendim... LİKE

  6. Kayıtsız Üye
    Çok güzel şiirler var ben Yeşilay adlı şiirini yazdım ama Öbürlerini de okudum şiir defterime yazdım bence Emeğe saygı Arkadaşlar çok güzel şiirler var gerçekten Evet bazı arkadaşlar kopyalayıp gönderiyor . Ama biz kopyaladıkları siteyi bulamıya biliyoruz Ben mesela bazı böyle güzel şiirler arıyorum ama bulamıyorum ama bazı sitelerde bulabiliyorum Ben birkaç kişiyi gördüm bu sitede şiir yazanlara küfür ediyordu ama bence küfür etmemeleri lazım ve Yeşilay adlı şiiri yazan kişiye çok çok teşekkür ediyorum Dersim'e gerçekten çok yardım etti Şu an adını Tam hatırlamıyorum

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Hepsi çok güzel olmuş ama en güzeli yeşilay haftası güzel olmuş tenkuw. Aylavyu.

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Bence ck yararlı bir şite tavsiye ederim

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    güzel olmuş iyi ki varsın YEŞİLAY.

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    hepsi birbirinden güzel hangisini seçsem
    10 numara 5 yıldız

+ Yorum Gönder
4. Sayfa BirinciBirinci 1234

yeşilay ile ilgili şiirler

yeşilayla ilgili şiir

yeşilay

yeşilay ile ilgili şiir

yeşilayla ilgili şiirler

yeşilay şiirleri