+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Sağlık - Psikiyatri Kategorilerinden Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları Makalesini Okumaktasınız.
  1. Yasemin
    Bayan Üye



    Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları






    Kocayı Mutlu Etmenin yolları

    Evli olan ancak eşini tam anlamıyla mutlu edemeyen bayanlara müjde. Vereceğimiz öğütleri uygularsanız, hem siz hem de eşiniz mutluluğu yakalayacaksınız. Uzmanlar, erkeği mutlu etmenin çok zor bir olay gibi gözükmesine rağmen, aslında çok kolay olduğunu belirtiyor. Yapılan araştırmalara göre, erkeklerin eşlerinden istediği bazı şeyler var. Nedir bu istekler? Kadınlar eşlerini mutlu etmek için gerçekten çaba harcıyor mu? ABD başta olmak üzere birçok ülkede yapılan araştırmalar sonucunda, eşlerini mutlu etmek isteyen bayanlara yardımcı olacak sonuçlara ulaşıldı.

    İşte size tavsiyeler:

    Şikayet etmeyin: Eşinize, ikide bir kayınvalidenizi şikyet etmeyin. İleride kendinizin de kayınvalide olacağınızı hiç unutmayın.

    Örnek verirken dikkat:
    Falancanın kocası şöyle yapıyor, böyle yapıyor diyerek; başka erkekleri eşinize örnek göstermeyin. O erkeklerle evli olan kadınların da farklı dertleri olduğunu bir düşünün.

    Sorunları yerinde ve zamanında söyleyin:
    Kocanız eve geldiği anda; Musluk su damlatıyor, "Şu dolabın kapağını bir türlü tamir etmedin" tarzında sorunları söylemeyin.

    Hediyeyle dost olmayın: Her doğum gününüzde, evlenme yıldönümünüzde, anneler gününde, sevgililer gününde, yılbaşında; eşinizden illa ki bir hediye beklemeyin.

    Sigara küllerini gözardı edin: Eşinize sürekli; "Sigaranın külüne dikkat et". " Onu şuraya koyma". "Bunu şuraya atma" demeyin.

    Sabırlı olun:
    Bir isteğinizi 10 defa tekrar tekrar söyleyip, eşinizi bıktırmayın. Sabırlı olmak için çaba harcayın.

    Eşinizi sıkmayın: Eşinizi iş yerinden sürekli telefonla arayıp, rahatsız etmeyin.

    Fazla kıskanmayın: Kocanızı iş arkadaşlarından kıskanmayın. Eğer bu tavır içinde olursanız, ilişkiniz çok kötüye gider gerçeğini unutmayın. Eşinizi; izlediği dizilerdeki güzel bayanlardan, okuduğu gazetedeki yarı çıplak bayan fotoğraflarından kıskanmayın.

    Ceplerini karıştırmayın: Eşinizin ceplerini karıştırmayın, gömlek yakalarında ruj izi aramaktan vazgeçin.

    TV zevkine karışmayın: Eşiniz TV'de maç izlerken, "Ben illa ki başka bir programı izleyeceğim" diye tutturmayın. Olayı abartıp kavga çıkartmayın.

    Sürpriz yapın: Zaman zaman eşinize sürprizler hazırlayın. Bu konuda biraz kafa yorun.

    Yardımcı olun: Eşinizin çayına şeker atıp öyle verin. Bir şeker atmakla ölecek değilsiniz ya! Unutmayın, çok küçük ayrıntılar, bazen çok önemli olabilir.

    Hemen tepki göstermeyin:
    Halıya kül döken eşinizi görmezden gelin. Halı eşinizden daha kıymetli değil. Bunu unutmayın.

    Eşyaların yeriyle oynamayın:
    Evdeki eşyaların yerini ikide bir değiştirip, eşinizi şaşırtmayın.

    Onu sıkboğaz etmeyin:
    Eşinizle birlikte gittiğiniz bir yerde, eşinizin başka kadınlara bakıp bakmadığını kontrol etmeyin.

    Alışverişe çıkarken: Eşinizle alışverişe çıktığınızda, onu saatlerce dolaştırıp, canından bezdirmeyin. Alacağınıza kısa sürede karar vermeye çalışın. Yazlık alıyormuş gibi, saatlerce eşinizi dolaşmayın.

    'Seni seviyorum' deyin:
    Abartmadan, yeri geldiğinde kocanıza, "Seni seviyorum" deyin.

    Surat asmayın:
    Yeni bir giysi giydiğinizde, saçınızı kestirdiğinizde veya boyattığınızda eşiniz sizdeki değişikliği farketmiyorsa, bunu anormal bir sorun haline getirmeyin.

    Gazete okurken konuşmayın:
    Eşiniz kahvaltıda, yemekte gazete okuyor; sizinle iki laf etmiyor diye kızmayın. Gazetenin bir sayfasını isteyin ve hemen siz de okumaya başlayın. Böylece, eşinizin dinlemediği bir konuşma yapmamış olursunuz.

    Bütçe açığına dikkat edin:
    Bütçenizin kaldırmayacağı harcamalara girmeyin. Çünkü bu davranış biçimi size kavga olarak geri dönebilir. Sonuçta siz çok daha fazla üzülebilirsiniz.

    Bedenini bilin: Eşinizin kaç numara ayakkabı giydiğini, giysilerinin kaç beden olduğunu mutlaka öğrenin. Bir gün lazım olabilir.

    Her zaman gülmesini beklemeyin:
    Eşinizden her gün, her zaman size ilgi göstermesini; daima gülümsemesini, hayatınızın her zaman mükemmel olacağı düşüncesini atın..

    Onu saygıyla dinleyin: Gittiğiniz misafirlikte, ya da size birileri geldiğinde, eşiniz konuşurken; ağzından lafı almayın. Herkesle birlikte siz de eşinizi saygıyla dinleyin.

    Mesajlarını gizlice okumayın:
    Eşinizin cebine gelen mesajları gizlice okumak hatasına düşmeyin. Eşinize güvendiğinizi bilmesini sağlayın.

    Siz hamle yapın:
    Herhangi bir nedenden dolayı eşinizle küstüğünüzde, barışmak için ilk hareketi eşinizden beklemeyin. Barışma hareketini siz başlatın. Ne kaybedersiniz ki?

    Kahvaltı hazırlayın:
    Eşiniz sabahleyin saat kaçta evden çıkarsa çıksın, mutlaka kendisine kahvaltı hazırlamaya çalışın. Onu güler yüzle uğurlamaya özen gösterin.







  2. Seher
    Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları






    Akıllı bir kadın güzel olmasa bile erkeğini kocasını mutlu eder.Bunun için çok çaba sarf etmeye gerek yoktur.Aslında erkeklerin hepsi koca bir çocık gibidir.Onlara tatlı dille yaklaşmak,anlayışlı olmak ve onları sıkmayacak şekilde konuşmak yani dır dır etmemek zaten işin büyük bölümünü kaplamaktadır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Esim bana karşı çok ilgisiz resmen piskolojimi bozmuş







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Ben eşime hizmet ederim eşim eve geldiğinde isteklerinin hepsini yaparım ama ewe geldiğinde sürekli bilgisayar başında işi olsada olmasada kalkmaz basindan sabahtan aksama kadar pcde nadiren kalkar ve aynı yatakta yatmiyoruz seks yaparız ama eşim uyku sorunu çekiyor koltukta uyuyor ve yanıma geliyor iki saat yatar yine koltukta yatar ve en ufak hata yaptığımda bana sesini hemen yükseltir bagirir benim le oturup doğru düzgün sohbet etmez benim de çok kiskancligim vardır ve 3 aydır evliyz son olarakta bana çok çok nadir seni seviyorum vs kelimeler kullanır. Neden boyleee bndemi sorun esimdemi?

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    canım öyle erkeğin her istediğini yapmakta doğru değil. bu defada annesi gibi oluyorsun seni öyle görüyor. kıymetin bilinmiyor. bazen salağa yatmak lazım. kendini yıpratmayacaksın erkek için. bileklerimde bir ağrı var çözemedim hayatım çayı koyabilir misin?. ya da sürekli bilgisayar başındaysa o yokken bilgisayarı boz giremesin. sana ihtiyacım var de. daha 3 aylık evlisiniz. çok ciddi kabuslar görüyorum sensiz uyuyamıyorum bitanem sen koltukta yatıyosan bende senle koltukta yatayım o zaman de. bilgisayarla uğraşıyorsa bak bakalım güzel bir film varsa birlikte izleyelim de mesela. ama şunu iyi bilki kendini her işi yapmak için zorlayan ve kendini yıpratan kadının kıymeti bilinmez. seni kaybetmekten korkmasını sağla...

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Eşim sürekli okey oynuyor gece gündüz her saniye teli elinden düşürmüyor benimle hiç ilgilenmiyor evde iki yabancı gibiyiz ne yapmam lazım çok bunalım artk

  7. Selim
    Administrator

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Merhaba. Bu çok zor bir durum gerçekten. Eşinizi kendinize çekmenin yollarını arayın mesela onun zayıf noktalarını kullanın dikkatini çekin onu merakta bırakın ama çok ciddi olun. Yapmak zorunda kalacağı işleri yapmasını sağlayın. Ona cazibenizi gösterin erkeklerin en zayıf noktalarından birisi de budur. Bence bu konuda asla merhamet etmeyin. Bu ona kötülük değil iyilik olmuş olur. Yorumlarınızı bekliyorum.

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Bende esimle cok ilgileniyorum bizde 1 senedir evliyiz,kendisini cocuk gibi Seviyorum bir dedigini iki ermiyorum. ise gittiginde ugurluyorum kapida eve gelince kapida karsiliyorum. Isten eve gelince yemegi hazir oluyor. Kendime bakiyorum temiz temiz giyiniyorum. Kocama hep sürprizler yapiyorum. Kendiside Beni cok seviyo. Bos zamanini ama kardaslarinla gecirmeyi daha cok seviyo Bende bundan rahatsiz oluyorum konusuyorum esimle ama her konustugumuzda bu Konuda kavga ediyoruz. Kendisini cok SIktigimi söylüyor

  9. Selim
    Administrator

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Bu konuyu ancak karşılıklı konuşarak ama bıktırmadan halledebilirsiniz. Madem seni seviyor o zaman seni anlayacaktır. Sende onu fazla sıkmamalısın ona da arkadaşları ile zaman zaman vakit geçirmesine fırsat vermelisin. Yani denge üzerinde olmanız gerekir. Allah yardımcın olsun.

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Evlilikte Erkeği Mutlu Etmenin Yolları

    Bizde bir yıllık evliyiz eşimle çocuk gibi oynuyorum desem yeridir çocuk gibi seviyoruz tek kavgamız kayinvalide kavgası bunuda nasi cozebilirim bilmiyorun

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

islamda evlilikte mutlu olmanın yolları

mutlu evliliğin sırları islami

kocayla mutlu olmanın yolları

evlilikte erkeği elde tutmanın yolları

evlilikte erkekleri etkilemenin yolları

dinimizde mutlu evliliğin sırları