+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Sağlık - Sağlık Bilgisi Kategorilerinden Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir






    Kafa kemiğimde şişlik var hangi doktora gitmem gerek







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Kızımın sol üst kipriginin yarısı tamamen döküldü hangi bölüm doktoruna götürmeliyim teşekkürler







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Alnımda çıban çıktı ve alnım çok şişti ayrıca yanma ve ağrı var hangi doktora bölüme gitmeliyim

  4. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    En son soru soran her iki arkadaşta cildiye bölümüne gitmeniz gerekiyor. Geçmiş olsun

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    bacagımda sık sık çekme oluyor ve bacak aramda şislik ve sık sık tekrarlıyor yaklaşık bir yıldan beri hala çekiyorum doktoragittim bana bir şey yok dedi bunun için hangi doktora gitmeliyim bana yardımcı olun teşekkürler

  6. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    En doğrusu ev doktorunuz sizi yönlendirmesi gerekir. Çok önemli ihmale etmeyin geçmiş olsun.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Cilt kararması için hangi doktora gitmem lazım?

  8. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Geçmiş olsun Cilt kararması için cildiye doktoruna gitmen gerekir.

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Kaş kirpik dükülmesinde hangi bülüme gitmek gerekir

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Andropoz girdiğinden şüpheleniyor hangi bölüme gitmeliyim

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ayak uyuşması için hangi doktora gidilir

el uyuşması için hangi bölüme gidilir

el uyuşması için hangi doktora gidilir

el ve ayak uyuşması için hangi doktora gidilir

kol uyuşması için hangi doktora gidilir

el uyuşması için hangi bölüme gidilmeli