+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Şiirce Kategorilerinden Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kelebek
    Bayan Üye



    Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler






    Tutumluluk Şiirleri Kısa
    Kısa Tutumluluk Şiirleri
    Tutumluluk Hakkında Kısa Şiir Örnekleri


    tutumluluk
    paramızı saklamalı
    kumbaramıza atmalı
    lazım olunca
    paramızı kullanmalı

    her zaman tasarruf yapmalı
    iyi kötü anlamalı
    lazım olunca
    paramızı kullanmalı

    ışıkları fazla yakmamalı
    suları açık bırakmamalı
    tasaruf yaparak
    azar azar kulanmalı


    Tutum

    Tutumlu ol arkadaş,
    Savurma hiç paranı.
    Geldi çattı bu yıl yine
    Yerli malı haftası.

    Paranı savurmadan,
    Kumbarana atsana.
    Biriksin kumbaranda,
    Gerekli şeyler alsana


    Kumbaram

    Bayramda doğum gününde,
    Hep biriktir paranı.
    Görürsün sende ,
    Olacak sana yararı.

    Dolsun taşsın kumbaran,
    Sen muhtaç olduğun zaman.
    Aç içini bir de bak
    Fazlalaşmış senin paran



    Yerli Malı ve Tutum

    Arpa, buğday isteyen,
    Tarlaya tohum eker,
    Gelecek kaygısını
    Akıllı olan çeker.

    Ben ibretle bakarım
    Arıya, karıncaya
    Paramın bir kısmını
    Atarım kumbaraya.

    Yurduma hizmet için
    Her zaman tutumluyum
    Yerli malı giyerim,
    Ben bir Türk çocuğuyum.


    Mustafa YILMAZKAYA








  2. Kelebek
    Bayan Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler






    Kısa Şiir Örneklerine Devam


    Tutum

    Para kazanmak kolay değil
    Harcamaksa zor değil
    Geldiği zaman tutmazsan
    Sonrası hayal değil

    Ağlamak zordur
    Gülmek kolay
    Yarını düşünmezsen
    Gelir başına türlü olay

    Hikmet Güner

    Tasarruf

    Ak akçe kara, gün içinmiş
    gelecekte düşersem dara
    işime yarar
    kazanıp biriktirdiğim para.

    Fevzi GÜNENÇ

    Kumbara

    Kumbara, kumbara, güzel kumbara,
    Atarım içine her gün ben para.

    Dağıtmam elime geçen parayı,
    Parayla doldururum bu kumbarayı.

    Birike birike her gün çok olur,
    Başım sıkılınca ön ayak olur.

    En büyük bir dosttur bana kumbara,
    Kumbaram var iken hiç düşmem dara.

    K.Nizam BİGALI

    Yerli Malı ve Tutum

    Arpa, buğday isteyen,
    Tarlaya tohum eker,
    Gelecek kaygısını
    Akıllı olan çeker.

    Ben ibretle bakarım
    Arıya, karıncaya
    Paramın bir kısmını
    Atarım kumbaraya.

    Yurduma hizmet için
    Her zaman tutumluyum
    Yerli malı giyerim,
    Ben bir Türk çocuğuyum.

    Mustafa YILMAZKAYA








  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    gzl site yavvvv







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    güzel ama daha çok şiir gerekiyoo

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    mukemmel
    şiir ben istanbulda oturuyom
    bu şiir ödevim için gerekliydi
    tşk
    superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1şiir

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    güzel bii site

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    ben adanadan geliyorum ödevim vardı çokkk yararlı oldu teşekkürlerrrrrrrr.............

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    Süper güzel site

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    Çok güzel ilk şiir hele çok beğendim tşk emeğinize sağlık

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler

    kumbaram şiiri güzelmiş

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

tutumlulukla ilgili kısa şiirler

tutumluluk ile ilgili kısa şiirler

tutumluluk ile ilgili şiirtutumlulukla ilgili şiirtutumlulukla ilgili şiirlertutumluluk ile ilgili şiir kısa