+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Skeç Tiyatro Kategorilerinden Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları Makalesini Okumaktasınız.
  1. Egemen
    Yeni Üye



    Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları






    Karagöz ile Hacivat arasında kısa konuşmalar
    Karagöz Ve Hacivatın Kısa Hikayeleri


    karagöz ve hacivat.jpg

    HACİVAT – Hoş geldin sevgili Karagözüm!

    KARAGÖZ – Hoş bulduk kel kafalı kara üzüm!

    HACİVAT – Nereden gelip, nereye gidiyorsun bakalım?

    KARAGÖZ – Bir yere gittiğim yok da, oğlumla kaç saattir okuma-yazma çalıştık… Biraz gezeyim dedim.

    HACİVAT – Tabii iyi yaptın efendim, kafan balon olmuştur.

    KARAGÖZ – Hay hay, kafam balon oldu da uçmasın diye boynuma yapıştırdım.

    HACİVAT – Hemen yanlış anlama, yani uzun zaman ders çalışmaktan kafan şişmiştir.

    KARAGÖZ – Kafam pişti de soğutmaya çıktım.



    HACİVAT – Allah iyiliğini versin! Neyse, çalışmalar iyi gidiyor mu?

    KARAGÖZ – Hem de nasıl iyi gidiyor bilemezsin Hacı Cavcav! Sen söyle de müdür benim ilkokul diplomamı hazırlasın…

    HACİVAT – Efendim sen hele hepsini iyi öğren de diploma işi kolay…

    KARAGÖZ – Şey, okuma yazma öğrenirsem diploma başka başka ne işime yarayacak?

    HACİVAT – Bak, meselâ artık mühüre lüzum kalmayacak…

    KARAGÖZ – Yerine kimse bakmayacak mı?

    HACİVAT – Kimin yerine Karagözüm?

    KARAGÖZ – "Artık müdüre lüzum kalmayacak…" dedin ya!

    HACİVAT – Efendim müdür değil mühür! Hani imza yerine bastığın damga yok mu?

    KARAGÖZ – Öyle söylesene köftehor!







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları






    çok komik bunları nasıl buluyorlar daha doğrusu karagöz daha komik







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    bu hikaye çok komikmiş doğrusu







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    çok güzel bir hikaye olup derslerime yardım ettiniz...

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    Harika bu Karagöz ve hacivat

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    Harika ben cok begendim

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    çok teşekkür ederim dersime yardımcı oldunuz

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    Süper çokmu ime yaradı saolun

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    süper olmuş

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karagöz ve Hacivat Kısa Diyalogları

    Derslerine yardımcı oldunuz sağol

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

karagöz ve hacivat

hacivat ve karagöz

hacivat karagöz

karagöz ve hacivat hikayeleri kısa

karagöz hacivathacivat