+ Yorum Gönder
Eğitim - Skeç Tiyatro Kategorilerinden Komik Skeç Metinleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri






    abi bu ne ya iyi ki kısa dedik ben 16 sene yaşadım anlatsam bu kadar etmez







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    çok komik olmuş harikaaaaaaaaaa







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    lan bu ne be ilkokul çocuğu seviyesi düzeyinde... biz de bişey sandık bakalım dedik....töbe töbe...

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    çok süper mal ya aptal slak gibi ama sperlannnnnnn

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    çok dandik skecleriniz var biraz komik olması veya bi anlamı olması gerek miyormu hep alıntı yapılmış

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    kaşınna kızım

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    çok güzelllllll çokkkkk sevdiiiim

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    çok güzellllllllllllllllllll

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    süperrrrrr proje ödevime yardımcı oldu teşekkürle>>D

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    daha iyi ve çok kişilik skeçler yokmu

+ Yorum Gönder

komik skeçler

kısa skeçler

skeç metinlerikomik skeçler metinlerikısa komik skeçler4 kişilik kısa komik skeçler