+ Yorum Gönder
Eğitim - Skeç Tiyatro Kategorilerinden Komik Skeç Metinleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri






    çok komik ama 4 kişilik olsa daha iyi

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    ooffff bunun neresi kısa

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    ıyy iğrenç ben ahu ben kısa skeç diyorum siz bana up uzun skeç yazıyosunuz yahu ben daha güzel yazıyorum vala bak bi tane yollıyım

    Yönetmen: Biraz ağlayarak oynayacaksınız. Başla!

    Kovboy: Senin anan var mı?

    Kız: Yoook.

    Kovboy: Senin baban var mı?

    Kız: Yook.

    Kovboy: Peki paran var mı?

    Kız: O da yok.

    Kovboy: Öyleyse ben seni öldürüyorum. Dışın, dışın. (Kız yere yatıp ölü taklidi yapar. Yanına yoldan geçen biri yaklaşır. Kızın yanına çömelir)

    Başkası: Kim vurdi buni? Neden vurdi buni? Nasıl vurdi buni?

    Yönetmen: Olmuyor olmuyor. Biraz müzikal. (Aynı sahne müzikal olarak yapılır)

    Yönetmen: Olmuyor olmuyor çocuklar. Biraz ağır oynayın. (Aynı sahne ağır ağır oynanır.)

    Yönetmen: Olmuyor olmuyor. Biraz hareketli oynayın. (Aynı sahne biraz hareketli oynanır.)

    Yönetmen: Olmuyor olmuyor çocuklar. Bu ne ya? Herkes rolünü uygun olarak yapsın. (Sonunda yaparlar.)

    Yönetmen: Bravo bravo çocuklar, tam istediğim gibi oldu.

    Kameraman: Yönetmenim, şey. Ben kameraya film koymayı unutmuşum. (Herkes kameramanı kovalar ve çıkarlar.)



    ÇOCUKLAR ALIN BUNU BU DAHA GĞZEL YANİ BUNLARDANKISAMI KISA İYİMİ İYİ EN AZINDAN KONUSU BELLİ BEE

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    8 kişilik skeç bulsam bende oynicam amaaaaaaaaaaaaaa

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    ben beyenmedim 4 kişilik yok

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    att çok komik yaa şu ilk skeç amma güldüm akşam akşam onu okurken

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    9 kişilik komik bir skece çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    skeçler komik ama lütfen daha kısa olsun

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    Ay cok güzel di

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Komik Skeç Metinleri

    ben komik buldum ancak 4 kişiilik olsa olmuyomu

+ Yorum Gönder

komik skeçler

kısa skeçler

skeç metinlerikomik skeçler metinlerikısa komik skeçler4 kişilik kısa komik skeçler