+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Skeç Tiyatro Kategorilerinden Veli Toplantısı Skeç Örneği Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği






    Mükemmel sayenizde çok iyi oynadık







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Çok kısa ama çok güzel thanks







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Çok güzel bi' skeç çok işimize yaradı

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Valla saol hem çok komik hem 9-10 kişilik saol

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Cok beğendimm drama dersine yapıcaz not alıcam

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Bende dramada oynadım 😂

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    çok güzel olmuş fakat biraz daha uzun olsaymiş daha güzel olurdu

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Tts dersi icin yapicam umarim begenir yoksa sözlüm bir gelicek

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Çok güzel sözlüden1☺☺ aldım

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Skeç güzel fakat sonuçta olan bir şey yok yani sona birkaç şey eklenirse daha güzel olacağını düşünüyor

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

10 kişilik skeçler

skeç örnekleri

6 kişilik skeçler

komik skeçler 6 kişilik

6 kişilik komik skeçler

10 kişilik skeç