+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Sözler ve Mesajlar - Sloganlar Kategorilerinden Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler Makalesini Okumaktasınız.
  1. PelinSu
    Bayan Üye



    Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler






    Su Kirliliği Hakkında Sözler
    Su Kirliliği İle İlgili Afişler
    sukirliligi.jpg



    Sizler su kirliliğiyle ilgili slogan paylaşmak istedim arkadaşlar.

    Su saftır, temizdir, suyu insan kirtletir.

    Kirlilik olursa içecek su bulamayız.

    Su gibi aziz ol, suya saygı göster ve kirletme.
    Su geleceğimizdir.

    Susuz hayattır.

    Kirlilik olursa içecek su bulamayız.

    Suyu kirletmek geleceğini kirletmektir.

    sular.jpg
    Suya sabuna dokunun hastalıklardan korunun..

    Su sağlık demektir.

    Su kirliliği ile ilgili sizinde bildiğiniz güzel sözler varsa ekleyebilirsiniz.







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler






    su gelir gümbür gümbür gel d eyar beni güldürrr







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler

    Su İnsanin Öz ve Öz kendİsİdİr

    susuz hayat ÖlÜ İnsan gİbİdİr







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler

    Sular bİzİm İÇİn Şahane ,kİrletİlmesİ bahane

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler

    Geleceğini korumak için suyu temiz tutman gerekir

  6. Kayıtsız Üye

    su döngüsü ile ilgili sloganlar

    damlaya damlaya göl olur boşa giderse su inan göller kurur yapman gereken çok basit işin bittiğinde düğmeyi musluğu kapat su döngüsü olmasa neyle yaşar bu insanlar su döngüsü olmasa neyle canlanır bu otlaklar bize hayat veren canlılar. inşallah 5 alırsınız başarılar.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar

    suyu kirleten hayatını kirletir

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler

    su hayatır gerisi bayatır ....

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler

    su sen demek

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Su Kirliliği İle İlgili Sloganlar Afişler

    Su, Sudur. Suyu Hayvan Gibi İnsan Kirletir...

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

su kirliliği

su kirliliği ile ilgili sloganlar

çevre kirliliği ile ilgili sloganlarsu ile ilgili sloganlarsu kirliliği ile ilgili resimlersu kirliliği ile ilgili afişler