+ Yorum Gönder
Sözler ve Mesajlar - Sloganlar Kategorilerinden Deprem İle İlgili Özlü Sözler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Bengisu
    Bayan Üye



    Deprem İle İlgili Özlü Sözler






    Deprem Sloganları Sözleri
    Deprelerle İlgili Mesajlar

    deprem ile ilgili sloganlar.jpg

    Deprem öldürmez, bina öldürür!


    En Erken Uyarı Sistemi, Belleğinizdir!

    Sağlam temel, depreme engel.

    Sallanacak, Vakit Yok!

    Taş Taş Üstüne Olsun, Taş Baş Üstüne Olmasın.

    Deprem öldürmez, ihmal öldürür.

    Unutulmamış Unutkanlığımızdır DEPREM!

    Unutma! Önceden hazırlıklı olmak, hayat kurtarır!

    Sarsılalım ama yıkılmayalım!

    Uygun yerlere ev yapalım, sonra pişman olmayalım.







  2. Mrtclk
    Yeni Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler






    Depremlerin büyük tehlikesi olduğu için bunlara dikkat çekmek ve akılda tutmak için sloganlar önemli birer görev yapmaktadır.Sloganlar akılda daha çok kalmaktadır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    Yani işimi görmedin zengin bilgiler.adınız zengin bilgi ama çok zengin bilgi yok.Var ama biraz var yani.Beğendimde hade bakalım







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    Mükemmell olmuşş

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    abi bunlar her sitede var be yaaa

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    çoooooooooooooook sagolun ya allah razı olsun işime yaradı daha çok olabilir........................

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    bence çok güzel ben çok beğendim teşekkür ederim ödevim yaptım

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    sağol ödevime yaradı.

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Deprem İle İlgili Özlü Sözler

    Çok güzel olmuş ödevini yardım etti sağlun

+ Yorum Gönder

deprem ile ilgili özlü sözler

depremle ilgili özlü sözler

depremle ilgili sözler

depremle ilgili güzel sözler

deprem ile ilgili sözler

deprem ile ilgili güzel sözler