+ Yorum Gönder
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler






    çok teşekkür ederim yazılıma çalışabilecem







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Cok guzel bi ssite hepsinden 100 tane yazdim cunku cok zekiyim hahahahahwha







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    çok iyi sağ olun

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    bana 25 lazım hemde kısa kısa cümleler

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Çok güzel ödev yapmak kolaylaşıyor

  6. Kayıtsız Üye

    Burası süper!

    Benim bir sınavın kötü geçmişti fakat buraya girip okuduğum zaman daha iyi anladım teşekkürler!

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Çok güzel bilgiler

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    ödevimde yardımcı oldu

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Cok sagolun cok isime yaradi

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Lütfen biraz daha aman sözcükler ortada olacak şekildeee

+ Yorum Gönder

özetleyen ve sonuç bildiren ifadeler

özetleyen ve sonuç bildiren cümleler

sonuç bildiren ifadeler

sonuç bildiren cümlelerözet ve sonuç bildiren ifadelerözetleyen sonuç bildiren ifadeler