+ Yorum Gönder
5. Sayfa BirinciBirinci 12345
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler






    Bana da 4 özet 4 sonuç lazım

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Güzel bir yazı

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    çok güzel bayıldım örneklerinize ama tek cümle olsa da güzel olurdu ama yine de çok guzell herkese tavsiye ederim 👌👌👌

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Çok guzeeeeeell

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Yasemin sen kendini cok akillimi saniyosun ve bence de sen çok ama çok akıllısın bu kadar güzel ve mükemmel yazıları herkes yazamaz. Ellerine sağlık ellerin dert görmesin güzelim ama hava atmak yok 👅😛

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    bence güzel ama çok uzun olduğu için zor yani

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Çoooookkk güüüüzzzzeelll biiirrr siiittteee müüüthhiiiş baayyyııullddııımmmm

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Bak Taylan a gir ordan çık cevap orda

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Bence çok güzel bir yer herkese tavsiye ederim

+ Yorum Gönder
5. Sayfa BirinciBirinci 12345

özetleyen ve sonuç bildiren ifadeler

özetleyen ve sonuç bildiren cümleler

sonuç bildiren ifadeler

sonuç bildiren cümlelerözet ve sonuç bildiren ifadelerözetleyen sonuç bildiren ifadeler