+ Yorum Gönder
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Kısa Öykü Örnekleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri






    Anlamlı ve güzel hikaye







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    çok güzel ve anlamlı çok teşekkür ederim







  3. Kayıtsız Üye

    balon

    Çok tesekkur ederim bu sayede kendi öykümü kendim yazdim...

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Harikaydı bebek çzellikle

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    En guzeli babami istiyorumdu

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    İyi ya ödev vardı üşeniyordum 1 tanesi yazıcam

  7. Kayıtsız Üye

    öykü

    çok güzel öyküler
    çok beğendim
    hepsi birbirinden güzel ve anlatımı etkin kılıyor
    yardımcı olduğunuz için TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.......

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Öyķü de giris gelisme ve sonuc belirtilirmi

  9. Selim
    Administrator

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Merhaba kısa öykü örneklerine bakarak faydalanabilirsiniz. Bana göre mutlaka giriş gelişme ve sonuç belirtilmesi gerekir. Fikri olan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirler.

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Bence de en güzeli babamı istiyorum du

+ Yorum Gönder

öykü örnekleri

kısa hikaye örnekleri

kısa öykü örnekleriöykü örnekleri kısaöykü örneğihikaye örneği kısa