+ Yorum Gönder
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Kısa Öykü Örnekleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri






    Ben çooook çok balonu beğendim☺

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Önemli olan öyküleri okumak değildir. Önemli olan öykülerin anlamını ortaya çıkarabilmektir.

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    babamı istiyorum çok güzel ama başlık saçma bence

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Çok güzel öykülerdi çok işime yaradı 👌👍😊

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Öyküler bir harika üstelik baba olan müthiş yazanın eline saglik

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    çok güzel öyküler

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    çok süper bence çok iyi

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    en iyisi balondu bence
    çocuğa balon alıp veresim geldi



  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: uzun Öykü Örnekleri

    bence çok uzun ama emrginiz var diye tşk

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    çok teşekkürler çok işime yaradı

+ Yorum Gönder

öykü örnekleri

kısa hikaye örnekleri

kısa öykü örnekleriöykü örnekleri kısaöykü örneğihikaye örneği kısa