+ Yorum Gönder
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Paragraf Örnekleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri






    Kitap okumak düşüncelerimizi, konuşmamızı özenleştirir. Sık kitap okuyan biri ile okumayan biri arasındaki farklar konuşmasında belli olur. Kitap okuyan bir birey derslerinde se başarılı olur. Nasıl mı ? Yazısı daha düzgün, katılımı daha iyi olur ☺☺☺







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    Ogretmen 6 paragraf yazip ana fikirlerini yazmamzi istedi ve goturdugumde + verdi tesekkurler.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    Hoca 25 prsgraf istedi :-) 17 sini burdan alsim

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    Teşekkürler çok isime yaradı

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    valla güzeldi sağalın :*

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    Ay kim yazdiysa ellerine saglik

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    cok isime yaradı 😒😔😒😓😐😓😐😘😏😒😏😍😇😏😈😄😅😉😄😁😉😎😓😖😘😝😁😅😎😖😅😉😎🎐🎑🎐🎑🎐🎑💌🎓🎐🎒💌🎎🎍🎊⛔🚧🚧 🚤🚑🚓🚉🚑🚌➿⤵⤵⤴➰⤴➰🗾🗽X_X:-x^3^:-S~_~O.O:[:-P^0^^0^

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    Başarılı düşmanlar birleşmek sevinç paragraf

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    ödev ailenizle geçirdiğiniz bir anıyı yazın dedi bende nasıl yazilir buradan öğrendim

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Paragraf Örnekleri

    hoca istedi kafadan bulun dedi bulamadım internetten baktım bu siteyi buldum çok yardımcı oldu saolun ve hocayı kakaladık.

+ Yorum Gönder

paragraf örnekleri

kısa paragraflar

örnek paragraflarparagraf örnekleri kısakısa paragraf örnekleriparagraf ornekleri