+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Kısaca Deneme Nedir Makalesini Okumaktasınız.
  1. Swift
    Bayan Üye



    Kısaca Deneme Nedir






    Deneme Nedir Özet Bilgi
    Deneme hakkında kısa bilgi



    Deneme, bir yazarın, her hangi bir konu üzerinde kesin hükümlere varmadan kendi kişisel görüş ve düşüncelerini, iddiasız ve ispatsız olarak içtenlikle anlattığı yazılardır. Deneme, belli bir ilkeye dayanmaz; kesin kurallara sahip değildir. Yazar konuyu seçmede, anlatmakta, planda serbesttir.

    Hayal, ölüm, aşk gurbet, sanat, felsefe, din, ahlak gibi kişiyi veya toplumu ilgilendiren her konuda deneme yazılabilir.Denemelerde konular kişisel bir anlayışla işlenir. Deneme yazarı, metin içinde zıt düşünceleri, çelişkili gibi görünen sorunları bir araya getirebilir ve bunları birbiriyle karşılaştırabilir.








  2. Seher
    Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir






    Deneme edebiyatımızı Tanzimat ile birlikte girmiştir. En başarılı denemeleri dünyada Montaigne, Türk edebiyatında ise Nurullah Ataç'ın verdiği kabul edilmektedir.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    çok kısa olmuş işime pek yaramaz ama elinize sağlık







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    çok güzel isime cok yaradi ellinize saglik cok tesekkürler :-) :-D

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    Kisa ama guzel olmus.

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    Bence çok güzel olmuş ben beğendim odevime işe yaradı

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    Beyendim anladım

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    {[(Beyendim)]} Değil Beğendim Olacak

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    Çok güzel olmus

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısaca Deneme Nedir

    zaten kısaca deneme nedir yazıyo sitede adı üstünde kısaca çok kısa demenize gerek yok

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

deneme nedir kısaca

deneme nedir kısa bilgideneme nedirdeneme nedir kısaca bilgideneme nedir kısadeneme kısaca nedir