+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Spor Bilgi Kategorilerinden Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım Makalesini Okumaktasınız.
  1. Bengisu
    Bayan Üye



    Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım






    Evde Dumbell ile Çalışma Programı


    Bu Proğramda Değişik kas guruplarına Kendi hacimlerine göre doğru baskıyı yapacak ağırlığı girmeniz için ayarlı dumbel kullanmanızı öneririm.

    mümkünse 2 bölge arasında en az 20 dk dinlenmenizi öneririm örnek (göğüs 20 dk ara kol)

    Setleri Yeni başlayacaksanız bir ay boyunca 3 x8 2. 4x8 3 aydan sonra 12-10-8-6 şeklinde yapabilirsiniz..


    Bu anlatımda dumbell ile harekteri nasıl yapıcağınız ve yaptığınız hareketlerle vucudunuzdaki hangi bölgeleri çalıştıracağınız görsel ve hakeretli bir şekilde verilmişitir..Bunlar sayesinde istediğiniz bölgenizi çalıştırıp fazla kilolardan kurtulabilirsiniz...

    Göğüs Hareketleri

    gogus.gifgogus2.gifgogus3.gifgogus4.gifgogus5.gif







  2. Bengisu
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl HareketleriResimli Anlatım






    Omuz Hareketleri

    omuz.gifomuz1.gifomuz2.gifomuz3.gifomuz4.gif







  3. Bengisu
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl HareketleriResimli Anlatım

    Sırt Kanat Hareketleri


    Sırt Kanat1.gifSırt Kanat.gifSırt Kanat2.gif







  4. Bengisu
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl HareketleriResimli Anlatım

    Ön Kol Hareketleri

    onkol.gifonkol1.gifonkol2.gifonkol3.gifonkol4.gif

  5. Bengisu
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım

    Dambıl Arka Kol Hareketleri

    arkakol.gifarkakol1.gifarkakol2.gifarkakol3.gifarkakol4.gif

  6. Bengisu
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl HareketleriResimli Anlatım

    Dambıl Bilek Hareketleri

    disblek.gifdisblek1.gif

  7. Kezban
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım

    Dambıl Karın Mide hareketleri

    mide.gifmide1.gifmide2.gifmide3.gif

  8. Kezban
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım

    Dambıl Bel Hareketleri

    bel.gifbel1.gif

  9. Kezban
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım

    Dambıl Bacak Hareketleri

    bacak.gifbacak1.gif

  10. Kezban
    Bayan Üye

    Cevap: Dambıl Hareketleri Resimli Anlatım

    Dambıl Kalf Hareketleri

    kalf.gifkalf1.gifkalf2.gif

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

dambıl hareketleri

dambıl çalışma programı

dambıl hareketleri resimlidambıl hareketleri resimli anlatımdambılla kanat hareketleridambıl çalışma programı resimli