+ Yorum Gönder
Eğitim - Tarih Kategorilerinden Baharat Yolu Nedir Kısaca Makalesini Okumaktasınız.
  1. Egemen
    Yeni Üye



    Baharat Yolu Nedir Kısaca






    Baharat Yolu Tanımı
    Baharat Yolu nedir


    Baharat Yolu, eski çağlarda,Uzakdoğu'yu Batı'ya bağlayan ticaret yollarından biriydi. Baharat günümüzden binlerce yıl önce Doğu ülkelerinde kullanılıyordu. Orta Çağ Avrupası'nda soyluların sofralarına da girince çok önemli bir ticaret ürünü haline geldi, ama pahalı olması nedeniyle ancak varlıklı kimseler satın alabiliyordu. Aslında tarçın, kakule, zencefil ve zerdeçal satışına dayanan baharat ticaretine Çinliler Mîlat'tan önce başlamıştı.








  2. Seher
    Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca






    Baharat yolu çok eski zamanlarda Avrupa'da baharatın bilinmemesi sadece zenginlerin evlerinde olması ve daha sonra bu baharatların herkese ulaşması ve bundan para kazanılması olayıdır.Bu baharatlar belli yollardan Avrupa'ya kadar uzanmaktadır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    çok iyi ama bazıları beğenmeyebilir çünkü çok kısa derler







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    çk güzel bir site artık hep buradan yapcam

  5. Kayıtsız Üye

    Baharat yolu

    baharat yolunu biraz daha uzun olsa daha güzel olur hem saten hep girdiğim sitedir.

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    aynen bende çok beğendim....
    tam benlik kısaaa..

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    kısa olması önemli değil çok güzel bir site

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    Cok isime yaradi

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    Bence bu çok güzel bir site.Bu site sayesinde ödevimi zamanında yetiştirebildim ve 100 aldım...

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Baharat Yolu Nedir Kısaca

    çok güzel bir site ama çok kısa

+ Yorum Gönder

baharat yolu nedir

baharat yolu nedir kısaca

baharat yolu hakkında kısa bilgibaharat yolu kısacabaharat yolu kısa bilgibaharat yolu nedir kısaca bilgi