+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Tarih Kategorilerinden Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık






    Arkadaşlar ama benim fotokopimde kurtuluş savaşında kimlerle savaş yapılmamış yazıyor şıkları okuyorum A İtalyanlar B Yunanlılar C Ermeniler D ise Fransızlar







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Çok teşekkür ederim çok işime yaradı sınavdan100 aldım







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Çok işime yaradı ödevim bitti ama bende bittim valla çok sağolun canım çıktı yaşama kadar

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    bende sınavdan100 aldımm

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    kurtuluş savaşında hangi cephelerde savaştık

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Ödevim bitti canım geldi

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    O be 100 100 alım

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Benimde ödevim bitti çok teşekkürler

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Ohhhhh cokkk yardimciiii oldunuzzzzz.

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    kimlerle savasmadık ki herkezle savasdık

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

kurtuluş savaşı sırasında hangi cephede kimlerle savaştık

kurtuluş savaşında kimlerle savaştık

kurtuluş savaşında batı cephesinde kimlerle savaştık

batı cephesinde kimlerle savaştık

güney cephesinde kimlerle savaştık

milli mücadelede kimlerle hangi savaşları yaptık