+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Tarih Kategorilerinden Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık Makalesini Okumaktasınız.
  1. Bengisu
    Bayan Üye



    Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık






    Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde hangi ülkelerle Savaştık

    Doğu cephesinde :
    Ruslar, Gürcistan (Gürcüler) ve Ermenistan (Ermeniler) ile

    Batı cephesinde :
    Yunanistan ve Yunanlıları destekleyen İngilizler ile

    Güney Cephesinde :
    Fransa ( Fransızlar) ve Ermenistan (Ermeniler) ile savaştık.







  2. Mrtclk
    Yeni Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık






    Güney cephesinde Fransızlar ve Ermeniler ile,Batı cephesinde Yunan ve İngilizler ile,Doğu cephesinde Ruslar,Gürcüler ve Ermeniler ile savaş yapılmıştır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Bu siteye teşekkür ve bengisu ile adını okuyamadığım çocukta çok haklı







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Cok iyiii hiiii iyiiii odevim bitttiiii

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Milli mücadelede kemlerle savaşmadık

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Benimde ödevim bitti teşekkürler

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Çocuklar bunu bilmeyecek ne var

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Teşekkürler arkadaşlar ödevim bitti , sayenizde.

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Arkadaslar benimde ödevim bitti bana da yardimci oldular

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kurtuluş Savaşında Hangi Cephelerde Ve Kimlerle Savaştık

    Ayyyy coooookkkk mutluyum cooook tesekkurler odevim sonunda bitti

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu

kurtuluş savaşı sırasında hangi cephede kimlerle savaştık

kurtuluş savaşında kimlerle savaştık

kurtuluş savaşında batı cephesinde kimlerle savaştık

batı cephesinde kimlerle savaştık

güney cephesinde kimlerle savaştık

milli mücadelede kimlerle hangi savaşları yaptık