+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Yabancı Dil Kategorilerinden Yabancı İsimler Listesi Makalesini Okumaktasınız.
  1. Rabia
    Bayan Üye



    Yabancı İsimler Listesi






    En Çok Tercih Edilen Yabancı İsimler
    Dünya Çapında Popüler İngilizce Kız Bebek İsimleri Listesi

    KIZ İSİMLERİ
    Abigail
    Addison
    Alexis
    Alyssa
    Ava
    Avery
    Chloe
    Elizabeth
    Ella
    Emily
    Emma
    Grace
    Hailey
    Isabella
    Leah
    Lillian
    Lily
    Madison
    Mia
    Natalie
    Nevaeh
    Olivia
    Samantha
    Sophia

    ERKEK İSİMLERİ


    Adam
    Alexander
    Andrew
    Anthony
    Arthur
    Benjamin
    Charles
    Christopher
    Daniel
    David
    Edward
    Francis
    Frank
    Frederick
    George
    Harry
    Henry
    Hugh

    Jack
    Jacob
    James
    John
    Jonathan
    Joseph
    Julian
    Leo
    Louis
    Luke
    Mark
    Martin
    Matthew
    Michael
    Nathan
    Nathaniel
    Nicholas
    Patrick

    Paul
    Peter
    Philip
    Raymond
    Richard
    Robert
    Samuel
    Simon
    Stephen
    Theodore
    Thomas
    Timothy
    Victor
    Vincent
    Walter
    William
    Zachary








  2. Rabia
    Bayan Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi






    KIZ ERKEK KARIŞIK EN ÇOK TERCİH EDİLEN İSİMLER

    -
    - Ashley
    - - David
    - - Emily
    - - Emma
    - - Isabella


    - - Jacob
    - - James
    - - Jennifer
    - - Jessica
    - - John

    - - Linda
    - - Lisa
    - - Mary
    - - Michael
    - - Robert








  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    çok güzel çok faydalı ödevbime yardımcı oldu isimlerle alakalaı bir ödevime yardımcı oldu







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    Yabancı isimlerin anlamlarini söylermisiniz lütfen..

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    bridgit, britney, selena, demi, demetria

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    Güzel isimler yayımlamışsınız, teşekkürler. Çok işime yaradı

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    swetie cutie evlendi brandon rezil oldu

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    lütfen erkek oyuncu isimleri istiyorum

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    Delsin Lara Scarlett

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yabancı İsimler Listesi

    katie
    sofia alondıra emma taylor diana

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

yabancı isimler

yabancı erkek isimleriYabanci isimleryabancı kız isimleriyabancı isimler listesiyabancı isim