+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Yabancı Dil Kategorilerinden İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu Makalesini Okumaktasınız.
  1. Faruk
    Yeni Üye



    İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu






    İngilizce Alfabe Okunuş Hali

    İngilizce Alfabe Okunuşu


    İNGİLİZCE ALFABE (ENGLISH ALPHABET)

    A – a (ey)

    B – b (bi)

    C – c (si)

    D – d (di)

    E – e (i)

    F – f (ef)

    G – g (ci)

    H – h (eyç)

    I – i (ay)

    J – j (cey)

    K – k (key)

    L – l (el)

    M – m (em)

    N –n (en)

    O – o (ouğ)

    P – p (pi)

    Q – q (küuğ)

    R – r (ağr)

    S – s (es)

    T – t (ti)

    U – u (yuğ)

    V – v (vi)

    W – w (dabılyuğ)

    X – x (ekz)

    Y – y (vay)

    Z – z (zed)







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu






    Cok güzel butun harfleri ezberledim.:-D







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    elinize sağlık ... ödevi bu site sayesinde tamamladı







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    Güüüzel olmuş kim yapmışsa teşekür ederim

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    Çok güzel olmuş❤yalınız q yok

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    Çok güzel uygulama sözlüden 100 aldım tşk

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    Aferin ise yarar

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    Kim yazdıysa eline yüreğine salık

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    Güzel olmuş

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: İngilizce Alfabe Yazılış Ve Okunuşu

    cok guzel kim yazdiysa ellerine saglik

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu

ingilizce alfabe yazılışı

ingilizce alfabe okunuşu ve yazılışı

ingilizce alfabe yazılışı ve okunuşu

ingilizce harflerin yazılışı

ingilizce harflerin yazılışı ve okunuşuingilizce harflerin okunuşu ve yazılışı